Onderhoudsarme en duurzame tegels

PURMEREND - Rik en Janny van Hagen bestieren sinds oktober 1997 Tegelhandel Purmerend. Begonnen aan de Einsteinstraat, verhuisde de Tegelhandel van het echtpaar zo'n tweeëntwintig jaar geleden naar Volume 68-70.

Tegels zijn op dit moment heel populair omdat ze onderhoudsvriendelijk en duurzaam zijn. Tegelhandel Purmerend kan alles van A tot Z voor u regelen; van het verwijderen van de bestaande vloer tot het opnieuw opbouwen van de dekvloer met of zonder vloerverwarming tot de tegels aanleggen. Dit geldt ook voor uw toilet badkamer of keukentegels.

Casa dolce Casa, LEA en Castelvetro zijn enkele Topmerken die bij Tegelhandel Purmerend te vinden zijn. "Onze prijzen liggen in het midden en hoogsegment."

Wilt u een vloerverwarming onder uw tegelvloer, geen probleem, ook dit kan Tegelhandel Purmerend voor u regelen. "We hebben een contract met JK vloerverwarming specialist. Dit bedrijf is marktleider op het gebied van vloerverwarmingen aanleggen. Bovendien is het voor de klant makkelijk dat alles onder één dak geregeld kan worden.'' Koopt u bij Tegelhandel Purmerend dan kunt u zeker rekenen op service en kwaliteit. "Anders hadden we het geen 21 jaar volgehouden!"

De zaak is op maandag gesloten, maar van dinsdag tot en met vrijdag bent u tussen 10. 00 en 17.00 uur van harte welkom. En op zaterdag is Tegelhandel Purmerend open tussen 10.00 en 16.00 uur.www.tegelhandelpurmerend.nl