Zomermaatjes: gezellig samen de zomer door

PURMEREND - Kunstgenoten in beweging organiseert donderdag 20 juni van 10.00 tot 13.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant een gezellige ochtend in zomerse sfeer voor senioren (65+). Wilt u deze zomer iets leuks ondernemen?

Op basis van gedeelde interesses vinden de bezoekers een maatje om er samen op uit te gaan gedurende de zomermaanden. Er is tevens een foto-expositie met portretten van senioren in Rembrandtstijl, een door de Kunstgenoten gemaakt schilderij van de Nachtwacht wordt onthuld, er is een korte film en we sluiten de ochtend af met een gezellige lunch.

Of u nou van activiteiten op creatief gebied, beweging, culinair, een uitstapje naar een museum of het Jordaanfestival in Purmerend houdt; samen gaan is altijd leuker! Tijdens deze ongedwongen ochtend kunt u een afspraak maken met iemand met gelijke interesse voor een activiteit.

Proef de sfeer van deze gezellige groep senioren die elke donderdagochtend samenkomen en ontvang het programma met activiteiten die vanaf 19 September weer van start gaan.

Introducees welkom

De organisatoren vinden het leuk als deelnemers een introducée meenemen. Een leeftijdgenoot, die ook zin heeft om er tijdens de zomermaanden op uit te gaan. Vanuit de gedachte 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd' én vanuit de wens van Kunstgenoten in beweging iets te betekenen voor die senioren die zich wat minder makkelijk onder de mensen begeven.

Elke donderdagochtend

Kunstgenoten in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren.

Erg leuk om samen met een vriend(in) heen te gaan maar ook heel geschikt om alleen op af te stappen. Het complete overzicht met de juiste data en locaties vindt u op de website www.wherelant.nl Kunstgenoten in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Bibliotheek Waterland en Spurd.

Aanmelden en meer info

Deze activiteit vindt plaats op donderdag 20 juni van 10.00 tot 13.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. De bijeenkomst kost € 5,- inclusief lunch, graag contant betalen bij binnenkomst. U wordt met koffie/thee en een lekkernij ontvangen. U dient zich wel aan te melden via info@wherelant.nl of telefonisch via 0299 – 434 777.