Op de foto v.l.n.r. Femke Blakborn, Rikje Houtman, Henriette ter Riet en Pam Kolsteeg.
Op de foto v.l.n.r. Femke Blakborn, Rikje Houtman, Henriette ter Riet en Pam Kolsteeg. (Foto: aangeleverd)

Mooi bedrag benefiet voor vluchtelingen

PURMEREND - 'Laat me vallen' de muziektheaterproductie van en door Femke Blakborn ten bate van Home for all, die onlangs in P3 werd gehouden, was een groot succes.

Purmerendse Femke Blakhorn en band wisten juiste snaar te raken

Zowel wat betreft bezoekersaantallen, het opgehaalde bedrag en de mooie voorstelling waar men zichtbaar van genoot. Femke Blakborn en haar begeleidingsband wisten de juiste snaar te raken.

Pam Kolsteeg, communicatie Pop- en Cultuurpodium P3, overhandigde namens het cultuur- en poppodium en mede-ondersteuner Theater De Verbeelding, een cheque ter waarde van € 2.500,- uit aan de Purmerendse initiatiefnemers Rikje Houtman en Femke Blakborn én eindregisseur Henriette ter Riet. Dit bedrag wordt aangevuld met het bedrag van collecte die onder de bezoekers is gehouden. Het levert een totaalbedrag op van € 2.800,-.

Lokale organisatie

Home for all is een lokale hulporganisatie op het eiland Lesbos die voor vluchtelingen liefdevolle 'Safe Places' creëert en hen daar van broodnodige basisbehoeftes voorziet. Rikje zet zich al enige jaren met hart en ziel in voor dit doel.

Ook steunen?

Samen wilden Rikje en Femke mensen (aan)raken, geld inzamelen en aandacht vragen voor de situatie van de vluchtelingen op Lesbos. Wilt u Home for all ook steunen kijk dan voor meer informatie op homeforall.eu.