De cheque werd uitgereikt door Jaylinn Holleman aan Yvonne Moes.
De cheque werd uitgereikt door Jaylinn Holleman aan Yvonne Moes. (Foto: Jochem van de Berg | Rodi Media)

Geslaagde sponsorloop OBS 't Pierement

PURMEREND - Op 29 mei jongstleden heeft Openbare Basisschool 't Pierement een sponsorloop gehouden die in het teken stond van het inzamelen van geld voor Speeltuin de Speelkraam. gevestigd in het Leeghwaterpark

Met behulp van medewerkers van sportbedrijf Spurd hebben de kinderen van de aan de Beethovenstraat in Purmer-Zuid gevestigde school een hele leuke gezamenlijke warming up gehad. Dit was de basis voor een gezellige en bovenal sportieve middag.

Alle groepen hebben op het schoolplein, met stralend weer, hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk meters te rennen binnen een van te voren afgesproken tijd. De leerlingen hebben alle verwachtingen overtroffen.

Op 17 juni heeft directeur Fred van der Lee de opbrengst bekend gemaakt van in totaal een bedrag van € 6.400,-. De school heeft 50% van de opbrengst gedoneerd aan Speeltuin de Speelkraam in het Leeghwaterpark, ook wel bekend als de houten speeltuin.

De cheque is uitgereikt door Jaylinn Holleman aan Yvonne Moes, zij heeft meer dan € 300,- bij elkaar gelopen. Daarnaast heeft Speeltuin de Speelkraam alle kinderen als dank voor de schenking een vrijkaartje gegeven om een dagje speeltuin te evenaren.

De speeltuin, die sinds 30 maart weer open is voor een heel nieuw speelseizoen, is geheel rookvrij. Men refereert hierbij direct aan de actie "op weg naar een Rookvrije Generatie". Een en ander wordt met borden aangegeven.

De kracht van de Speelkraam is dat draait op vrijwilligers! Op dit moment is er een tekort. Zoekt u misschien naar vrijwilligerswerk? U bent meer dan welkom!! Meld u aan via info@speelkraam.nl of kom gewoon langs.