Afbeelding
(Foto: Han Giskes)

Gezicht van Dijklander gaat met pensioen

Vervolg van voorpagina

"Ongelooflijk, zoveel hulp en begrip ik in de afgelopen 27 jaren heb ontvangen. Het zal heel gek zijn zonder hen, maar gelukkig kom ik hier in een andere setting terug."

Uitje met collega's

Op maandag 8 juli neemt Wim 14 collega's mee voor een gezellig uitje. Eerst wagen ze zich met met z'n allen in de sportzaal aan de Slenkstraat aan een wedstrijdje goalbal spelen. "Zodat ook mijn collega's hoe het is om te sporten, ondanks dat je niet (goed) kan zien." Vervolgens neemt Hoogterp ze mee voor een etentje en een gezellige avond bij restaurant Kriti.

Wim Hoogterp zal node gemist worden als het gezicht van het Dijklander Ziekenhuis. Door zijn collega's, patiƫnten en de bezoekers van het ziekenhuis.

Bedanken

Dat wordt ook wel duidelijk tijdens het gesprek met hem in de hal van het ziekenhuis. De een na de ander komt naar de Purmerender toe, om hem te bedanken en hem het allerbeste te wensen.

Niet bang voor diepe gat

Bang voor het diepe gat is hij niet. "Ik kan weliswaar niks meer zien en kan nergens alleen naartoe. Dus even alleen naar een bouwmarkt of een tuincentrum is er niet bij, want daar kan ik helemaal niks mee. Maar heb gelukkig een lieve vrouw. Zij neemt me overal mee naar toe en samen gaan we lekker genieten van alle mooie dingen. Dus achter de geraniums is er niet bij", aldus Wim Hoogterp tot slot.