Afbeelding
(Foto: )

International Holland Music Sessions weer avondje in De Rijp

DE RIJP - De zomer is nu echt begonnen, dus een vooraankondiging van de bekende klassieke zomerconcerten van de International Holland Music Sessions kan gemaakt worden. Net als voorgaande jaren komt het jonge talent ook dit jaar voor een avondconcert naar De Grote Kerk in De Rijp. Op 24 juli a.s. organiseert De Rijper stichting Cartouche deze avond samen met de Bergense Holland Music Sessions. Voor de deelnemers zijn de zomerconcerten vaak een flinke stap naar de internationale concertpodia.

Het concert start om 20.30 uur. Volgens het (voorlopige) programma spelen deze avond in De Rijp een Chinese en een Japanse pianist met een Nederlandse celliste (Renate Apperloo). De muzikanten spelen stukken van Chopin, Schubert J.S. Bach en Prokofjev.

Kaarten kosten €18,- (CJP €9,-) en zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij DA-drogist Rijkes (winkelcentrum Het Boegbeeld), woonwinkel De Huiskamer (Rechtestraat 108) en Pakketje De Rijp (Zuideinde 27) in De Rijp en via de website www.cartouche-graftderijp.nl