Van links naar rechts Jeroen Ruitenbeek (voorzitter van Purmerend Polderland), Ron Rijser (Special Forces), Jeroen en Gregory (zij hielpen mee in de keuken tijdens De Smaak).
Van links naar rechts Jeroen Ruitenbeek (voorzitter van Purmerend Polderland), Ron Rijser (Special Forces), Jeroen en Gregory (zij hielpen mee in de keuken tijdens De Smaak). (Foto: Han Giskes)

Special Forces ontvangt tien mille

PURMEREND - Ron Rijser, voorzitter van Special Forces, mocht twee keer uitrukken om cheques in ontvangst te nemen, die de stichting op weg helpen naar de verwezenlijking van dé ultieme droom, namelijk de organisatie van de Special Olympics, in 2022. Een team binnen Special Forces is al enige tijd druk bezig om dit internationale sportspektakel naar deze regio te halen.

Rotary Club Purmerend en MarktstadRun gingen vol voor goede doel

De bevlogen Rijser meldde zich in de Theetuin de Neckermolen in Wijdewormer waar hij namens de Rotary Club Purmerend een cheque van liefst € 7.500,- kreeg overhandigd. Het bedrag is de netto-opbrengst van de in april gehouden 4e editie van Smaak van Waterland. Het moment viel samen met de bestuurswissel bij de rotaryclub. De uittredende voorzitter Jeroen Ruitenbeek werd bijgestaan door de nieuwe voorzitter, Reynold Chandansingh. Beiden zijn altijd zeer betrokken geweest bij de organisatie van de Smaak van Waterland, die in 2019 is georganiseerd door een team onder leiding van Ronald Levering.

Zie verder pagina 9

Nadat Ron Rijser de cheque van MarktstadRun-voorzitter Michel Meijer ontving (inzet) namen de aanwezigen de boog ter hand.