Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Hoe heter, hoe beter

REGIO - Eindelijk is de zomer in Nederland écht van start. Hete dagen volgen elkaar in rap tempo op. Goed nieuws; het wordt alleen nog maar heter! De Hele Hete Zomerweken van EP:Beerepoot zijn namelijk van start. Profiteer van hoge kortingen op de heetste modellen.

Een aangename temperatuur, een zomers muziekje, zonnige adviseurs en de geur van verse koffie. Dat is lekker binnenkomen! EP:Beerepoot doet er alles aan om de klant het ideale vakantiegevoel te geven. De zoektocht naar de beste elektronica geeft meer energie dan een zonnige dag. Vooral omdat men tijdens de Hele Hete Zomerweken ook nog eens profiteert van extreem hoge kortingen. Wasmachines, drogers, televisies, stofzuigers en audio zijn fors in prijs verlaagd. Dit geldt natuurlijk ook voor kookgerei, keukenmachines en -accessoires. Voor wie meer van de kou houdt: ook koelkasten, ventilatoren en airco's gaan weg voor verrassend lage prijzen.

De vakmensen van Beerepoot begrijpen goed dat iedereen tijdens zijn of haar vakantie he-le-maal tot rust wil komen, maar wél wil genieten van de nieuwe aankoop. Geen probleem, want de specialisten bouwen tijdelijk geselecteerde inbouwapparaten helemaal gratis in. Vraag dus snel in de winkel naar de mogelijkheden.

Ook in de vakantieperiode gaan de handjes uit de mouwen tijdens de overheerlijke workshops bij Beerepoot. Ga aan de slag met de Kamado BBQ's, airfryers, inductiekookplaten en (stoom)ovens. Bekijk de nieuwste data op www.epbeerepoot.nl.

Wees welkom

Beerepoot heet iedereen van harte welkom in één van de zes vestigingen. Goede service is namelijk altijd in de buurt!