Landhotel 't Elshuys.
Landhotel 't Elshuys. (Foto: aangeleverd)

Genieten van échte Twentse gastvrijheid

Exclusieve 3-daagse lezersaanbieding

Reis af naar het Twentse land, ontmoet de gastvrije bevolking en ontdek de schitterende natuurpracht van dit mooie stukje Nederland met verblijf in het gemoedelijke drie sterren Landhotel 't Elshuys in Albergen.

Het sfeervolle hotel is landelijk gelegen en een ideale uitvalsbasis voor het maken van prachtige fiets- of wandeltochten door het Twentse coulisselandschap. Weiden, bossen, beken en watermolens wisselen elkaar af in een prachtig glooiend landschap met schitterende vergezichten. In het nabijgelegen kunststadje Ootmarsum kan een bezoek worden gebracht aan een van de vele kunstgalerieën of het openluchtmuseum.

Lezersarrangement

2x overnachting in een tweepersoonskamer, 2x uitgebreid Twents ontbijtbuffet, 2x heerlijk drie gangen keuzediner, 1x gratis gebruik van de sauna, 1x gratis gebruik van de massagestoel, gratis koffie- en theefaciliteiten aanwezig. Gratis Wi-Fi en parkeren. Voldoende fiets- en wandelroutes.

Nu van € 129,- voor slechts € 99,- p.p.

Informatie en reserveren:

www.goedverblijf.nl/rodi9m, telefonisch 085-4899019 (ma. t/m vrij. 09.00-17.30 uur, za. 10.00-16.00 uur), reisnummer rodi9m. Genoemde prijzen zijn p.p. o.b.v. 2 personen per kamer, excl. verblijfsbelasting à € 1,50 p.p.p.n. en € 9,50 reserveringskosten per boeking. Te boeken t/m 20-12-2019.

Reis af naar het Twentse land.