Walk&Talk bijeenkomst juli
Walk&Talk bijeenkomst juli (Foto: Els Broers)

Spreekuur voor werkzoekenden met een zichtbeperking

PURMEREND - De Bibliotheek Purmerend start eind augustus een spreekuur voor mensen met een zichtbeperking (blind of slechtziend) die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan. Degene die namens de Oogvereniging in de Bibliotheek het spreekuur leidt is Martine Muizelaar uit Purmerend. Zij heeft een zichtbeperking).

Ondanks beperking heb je kans op een leuke baan

Ze komt tijdens de Walk & Talk van september in de Bibliotheek vertellen over hoe zij, ondanks haar beperking, een leuke baan heeft gevonden.

Oogvereniging

In de Bibliotheek Purmerend start eind augustus een nieuw spreekuur. Dit spreekuur is een initiatief van de Oogvereniging en is bedoeld voor mensen met een zichtbeperking die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan. Martine Muizelaar woont in Purmerend en is regio coördinator van de Oogvereniging.

De vereniging kan je helpen in de zoektocht naar een nieuwe baan. Want ook met een visuele beperking kun je werk vinden. Tijdens het spreekuur krijg je informatie over het zoeken van vacatures en tips voor het solliciteren.

Dagen en tijden

De spreekuren zijn op: woensdag 28 augustus van 14.00 tot 16.00 uur; woensdag 25 september van 18.00 tot 20.00 uur; woensdag 23 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. In alle gevallen in de Bibliotheek Purmerend. Belangstellenden kunnen zonder afspraak en gratis komen.

Netwerkbijeenkomst

De Walk & Talk netwerkbijeenkomst met speciale gast Martine Muizelaar is op donderdag 5 september van 10.00 tot 12.00 uur eveneens in de Bibliotheek Purmerend. En verder elke eerste donderdag van de maand. De toegang is gratis.