Lian Bart voor het pand aan de Amstellaan in Purmerend.
Lian Bart voor het pand aan de Amstellaan in Purmerend. (Foto: aangeleverd )

Open dag Massage Opleidingen Lian Bart

PURMEREND - Deze maand bestaat Massage Opleidingen Lian Bart al weer 20 jaar. Lian begoin in september 1999 met 2 cursussen. Nu, 20 jaar later is dit uitgebreid tot 25 cursussen en opleidingen. Inmiddels hebben al ruim 4200 cursisten de weg weten te vinden.

Het instituut van Lian Bart is aangesloten bij V.O.S. en erkend en opgenomen in het Onderwijsregister (C.R.K.B.O). Alle cursussen staan op een hoog gekwalificeerd niveau en worden afgesloten met een erkend diploma of certificaat.

Kennis, kunde, persoonlijke aandacht en begeleiding staan hoog in het vaandel. Al 12 jaar op rij 100% geslaagden voor het landelijk erkende, en felbegeerde diploma Sportmassage! Lian: "We zijn erg trots op dit geweldige resultaat!". Een greep uit het overige cursusaanbod: stoelmassage, manuele lymfedrainage, blessurepreventie, kinesiotaping, cupping, hotstone, hamam, gezichtsmassage, buikmassage en bindweefselmassage, aromatherapie en nieuw per september de zwangerschaps-warmwaterkussenmassage.

Voor een nieuwe carrière, neveninkomsten, een eigen praktijk starten of als masseur bij een praktijk, sauna of wellnesscentrum. Of bijscholing voor masseurs en fysiotherapeuten (afgestudeerd of nog in opleiding). Of voor mensen die willen leren masseren van het thuisfront en vrienden en bekenden. Kortom: Voor iedereen die verantwoord wil leren masseren is er bij Lian Bart een passende cursus of opleiding!

De open dag is op zaterdag 31 augustus van 10.00 tot 12.00 uur. Belangstellenden krijgen een persoonlijk studieadvies en nadere informatie over alle massageopleidingen en -cursussen die Lian Bart aanbied in Centrum Oase, Amstellaan 2b in Purmerend. Het telefoonnummer is 06 22 31 63 65. Kijk ook op www.lianbart.nl