Grand Alzheimer Café in Villa Clementine in het teken van goede voeding

ZAANSTREEK/WATERLAND - Elk jaar is het op 21 september Wereld Alzheimer Dag. In het kader hiervan organiseert de regionale afdeling Zaanstreek Waterland een dag later, op zondag 22 september, een zogeheten Grand Alzheimer Café. Plaats van handeling is Villa Clementine, Plantsoengracht 8 in Purmerend. Het programma begint om 14.00 uur, rond 17.30 uur is het afgelopen. Het thema is 'Eet/Weet Festijn'. Tijdens de bijeenkomst wordt meer bekendheid gegeven over wat goede voeding doet bij dementie.Om 12.30 uur is er een heerlijk High Tea Buffet. Het buffet is een lust voor het oog en een streling voor de tong, en met door Suzanne van Berkum (fagot) en Floor Bakker (cello) live gespeelde kamermuziek op de achtergrond.

Vanaf 14.00 uur gaat het programma van start. Te beginnen met Caroline van der Meer, verpleegkundige en praktijkondersteuner. Rond 15.30 uur start het slotgedeelte door Erika Meershoek. Zij is oprichter en directeur van Stichting Zaaigoed en laat de aanwezigen aan de hand van een presentatie opbloeien. Vanaf 16.30 uur is het in het kader van lotgenotencontact napraten onder het genot van een drankje en een hapje.

Aanmelden kan door te mailen naar zaanstreek-waterland@alzheimer-nederland.nl of door een telefoontje naar 06 18 21 68 84. Bij geen gehoor graag inspreken.