Afbeelding
(Foto: Sanne Swart)

Win een compleet trouwdagpakket van minimaal € 5.000,-

REGIO - Onderneemsters Rosalie Schutz van de gelijknamige herenmodewinkel in Hoorn en Annet Kwantes van Het Boudoir Bruidsmode in Hoorn lopen al jaren met hetzelfde gevoel; als er beurzen georganiseerd worden voor bruidsparen is er te weinig actie.

Daarom zijn zij in 2016 gestart met een uniek beursconcept; Win een complete trouwdag. En hebben er nu al een flink aantal bruidsparen de dag van hun leven gewonnen. Bruidsparen kunnen op deze beurzen hun hele dag samenstellen met de hiervoor speciaal geselecteerde deelnemers die allemaal in hun vakgebied professioneel met trouwen bezig zijn. Denk dan aan het kennismaken met bijzondere bedrijven die alles weten over trouwjaponnen, herenkostuums, kinderkleding, trouwringen, bloemsierkunst, styling en decoratie en trouwfotografie maar ook de muziek mag natuurlijk niet ontbreken.

Er staan bedrijven die het inhoudelijke deel van je trouwdag kunnen begeleiden zoals een weddingplanner, amtenaar van de burgerlijke stand en de dansschool voor de openingsdans. Maar ook praktische zaken zoals drukwerk, huwelijksreis en kapsels en make-up zijn belangrijke dingen om vooraf te plannen. Bijzonder is dat één van de bezoekende bruidsparen, uit de afspraken die gemaakt worden, een prachtige prijs uitgereikt krijgt; Een cadeaupakket t.w.v. minimaal € 5000,- voor hun trouwdag! Aangeboden door alle standhouders van deze beurs.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het organiseren, plannen en invullen en mogelijk winnen van jullie trouwdag? Zie hier de agenda voor komende winter. Op 13 oktober kan je deze enthousiaste wedding professionals ontmoeten in De Bierderij te Monnickendam van 12.00 tot 16.00. En voor het derde jaar op rij; Fort Westoever in Den Helder als enthousiaste gastlocatie voor de beurs. Op zondag 3 november staan we allemaal voor je klaar van 11.00 tot 16.00.

Als extra toevoeging in het jubileumjaar (5-jarig bestaan van de beurzen) is op 15 november een 'anders dan anders' modeshow. Die dag worden alle nieuwe collecties bruidsmode, kinderkleding en kostuums geshowd, aangevuld met de hipste bruidkapsels, moderne boeketten en veel lekkers om te proeven. Dit alles onder begeleiding van 'huis' DJ Peter. Reserveren is verplicht en kan op 0229 26 92 22 of via info@hetboudoir.nl

Maak je afspraken op deze oergezellige topbeurzen en je maakt kans op die fantastische hoofdprijs! Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van de evenementen; www.facebook.com/trouwbeursbierderijmonnickendam; www.facebook.com/trouwbeursfortwestoever; www.facebook.com/trouwbeursoranjebuiten