Hilarische buurtsoap De Waserette in Zuiderhof

ZUIDOOSTBEEMSTER - De Wasserette is een hilarische muzikale buurtsoap met bijdragen van de twee burgemeesters, lokaal talent en lokale ondernemers.

Komische muzikale buurtsoap zes maandagen te zien in wooncentrum

Maandag 7 oktober om 20.30 uur opent De Wasserette in Zuidoostbeemster. Eigenaren Koos en Yfon verhuizen met bastaardhond Tarzan van de Weidevenne, waar ze twee jaar met succes gedraaid hebben, naar Zuiderhof. Zij lopen vast vooruit op de fusieplannen van Purmerend en de Beemster.

Vrijwilligerswerk

Zij kijken wat de mogelijkheden zijn voor vrijwilligerswerk, zeker nu zij na de dood van vader Gerrit tijd over hebben. Koos wil dolgraag betrokken zijn bij voetbalvereniging ZOB, maar de vraag is of hij daar wel geschikt voor is.

Bovendien dient hij van onbesproken gedrag te zijn. En is de plaatselijke voetbalvereniging wel een plek voor een bastaardhond? Yfon biedt in ieder geval enthousiast aan de voetbalkleding te wassen.

De Wasserette is vanaf 7 oktober zes maandagen te zien in Wooncentrum Zuiderhof, gevestigd op het adres Zuiderhof 16 in Zuidoostbeemster.

Kaarten kosten € 6,- euro per voorstelling. Een strippenkaart voor alle afleveringen kost € 25,- euro, inclusief reserveringskosten.

Via site of bellen

Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Zolang de voorraad strekt is er kaartverkoop op locatie, maar daar is geen pinapparaat bij de kassa en de bar.

Voor meer informatie over De Wasserette kijk op www.het.volksoperahuis.nl