De sfeervolle open dag in beeld: chefkok Wim Doets biedt enkele gasten van de open dag wat lekkers aan…
De sfeervolle open dag in beeld: chefkok Wim Doets biedt enkele gasten van de open dag wat lekkers aan… (Foto: aangeleverd)

Kramer Keukens is op en top Nederlands

AVENHORN- Geef jouw keuken een duidelijke identiteit mee. Geef het karakter een verhaal. Voor wie een keuken met een eigen, Nederlandse, grondslag wil: daarvoor ben je bij Kramer Keukens aan het goede adres. Dit ruim vijftig jaar oude familiebedrijf staat voor vertrouwd Nederlands. In de dienstverlening én in het assortiment. Een visie die op zondag 6 oktober tijdens de jaarlijkse open dag tussen 11.00 en 16.00 uur vertaald wordt naar verwennerij voor de ogen, de oren en de mond.

Om met het eerste, de ogen, te beginnen: zij die op zoek zijn naar een nieuwe keuken of de keuken willen vernieuwen worden op de eerste zondag van oktober welkom geheten op een rode loper en een portier. Eenmaal binnen valt direct de ambachtelijke kwaliteit van de showroommodellen op. Kramer Keukens heeft de afgelopen twee jaar nóg meer geïnvesteerd in Nederlandse herkenbaarheid. Dat zien gasten van de open dag terug in de merken Tristar en Pure Keukens made by Keller. Beide merken hebben ambachtelijkheid hoog in het vaandel staan. Tristar onderscheidt zich daarbij ten eerste met een zeer hoogwaardige folieommanteling, stofvrije stofhoogglanslak en hoogwaardige lak op jouw toekomstige keuken. Daarnaast is dit topmerk gespecialiseerd om keukens op maat te kunnen leveren in ruimtes met afwijkende formaten.

Pure Keukens made by Keller is trending als het gaat om stijlen. ,,Dit merk is afgestapt van de voorheen strikte stijging tussen landelijke, moderne en nostalgische keukens", vertelt eigenaar Edwin Burggraaf van Kramer Keukens. ,,Dit merk zoekt naar nieuwe looks, nieuwe typen designs waarbij het beste wordt gecombineerd van de bekende stijlen. En dan mét een ambachtelijke werkwijze. De resultaten zijn zeer inspirerend."

Het zijn verhalen als deze die de oren doen prikkelen tijdens de open dag. Verhalen die de gasten niet alleen horen van de medewerkers van Kramer Keukens zelf maar ook van vertegenwoordigers van een bekend merk als AEG en inkooporganisatie Hagro. Wat betreft de mond en in het verlengde ervan de smaakpapillen: chefkok Wim Doets is net als in andere jaren present om live de heerlijkste gerechten te bereiden. Uiteraard, naar het DNA van het bedrijf, met een Hollandse armslag.

Kramer Keukens is echter niet zo vastgeroest dat het niet ook over de landsgrenzen kijkt om de lekkerste 'kruiden en sauzen' aan het 'vaste recept' toe te voegen. Zo is wijnkenner Bos Voss aanwezig om de beste wijnen aan te prijzen via een proeverij. En wordt het merk Bertazzoni gepresenteerd. Dit biedt keukenaccessoires als ovens, magnetrons en koel-vriescombinaties aan in niet-alledaagse kleuren.

Kramer Keukens, Jaagweg 6 Avenhorn, tel. 0229-541685. Email: info@kramerkeukens.nl Website: www.kramerkeukens.nl