De behandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd.
De behandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd. (Foto: aangeleverd)

De effectiviteit van darmspoelingen

Een darmspoeling werkt als het nemen van een bad maar dan van binnen uit! Door het baden van de darm kan deze grondig gereinigd worden van de aangekoekte laag van afvalstoffen. Het verstoorde functioneren van de darm kan de oorzaak zijn van veel gezondheidsproblemen.

Het is gemakkelijk in te denken hoe ongezond het is als ontlasting zich 'ophoopt' in het lichaam. Als deze conditie van de darm niet behandeld wordt, dan kunnen verschillende organen en zelfs de bloedsomloop onder druk komen te staan.

Als men dan uiteindelijk naar de dokter gaat dan heeft men al jarenlang onder de symptomen van een toxische conditie en constipatie geleden.

Opgehoopte afvalstoffen in het lichaam veroorzaken onder andere:

Gasvorming zoals het laten van boeren en winderigheid; Slechte adem, beslagen tong, onaangename lichaamsgeur; Huiduitslag, grauw, bleek zien; Koude handen en voeten; Pijn onder in de rug; Uitpuilende onderbuik; Moeheid, depressie; Pijn in spieren en gewrichten

Veel van bovenstaande klachten kunnen na een serie darmspoelbehandelingen opgelost zijn.Bij het Colon Health Center worden de behandelingen met de grootste zorg en deskundigheid uitgevoerd door een ervaren colonhydrotherapist.

Zij heeft al 14 jaar ervaring en is aangesloten bij de ziektekostenverzekeraars zodat de meeste cliƫnten hun behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed zien door hun aanvullende verzekering.

Voor meer informatie kijk op www.colonhealthcenter.nl