Samen komen we er uit...
Samen komen we er uit... (Foto: Aangeleverd)

Wat doe jij voor een glimlach?

PURMEREND - Wil jij iets voor een ander doen? En heb je naast affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking ook een flinke dosis enthousiasme? Versterk dan onze ploeg gezellige en waardevolle vrijwilligers. Als vrijwilliger bij Prinsenstichting geef je net dát beetje extra aandacht aan onze cliënten.

Welke vormen van vrijwilligerswerk kun je doen? Je kunt bijvoorbeeld bezoekvrijwilliger worden. Of een activiteit ondernemen met een cliënt, zoals wandelen, een terrasje pakken of een theater of museum bezoeken. Maar je kunt ook ondersteuning geven tijdens diverse (werk)activiteiten op dagbesteding of een woongroep, van houtbewerking tot computerondersteuning. Of misschien heb je talent op het gebied van muziek, dans, koken of andere clubactiviteiten. Ook dan kunnen we je hulp goed gebruiken. Als vrijwilliger kun je jouw kennis, vaardigheden en creativiteit inzetten en ervaring opdoen. Wij hechten veel waarde aan onze vrijwilligers. Daarom houden we rekening met jouw wensen, bieden je diverse scholingsmogelijkheden en organiseren activiteiten. Maar de grootste waardering kom nog altijd voort uit de reactie van de cliënt(en). Die tevreden blik, stralende ogen of een arm om je heen; het zijn die kleine dingen die vrijwilligerswerk zo waardevol maken.

Vragen? Aanmelden als vrijwilliger? Vul het sollicitatieformulier in op www.prinsenstichting.nl of mail naar vrijwilligers@prinsenstichting.nl.