Najaarsconcert van Crescendo en groot koor in Taborkerk

PURMEREND - Op zondag 3 november verzorgt Harmonie Crescendo Purmerend samen met het koor 'De Gulle Waard Zingers aan de Andere Oever' het najaarsconcert met als titel Beestenboel. Aanvang 15.00 uur in de Taborkerk.

Dieren centraal in uitvoering van Beestenboel

Zoals de titel al doet vermoeden staan dieren in dit concert centraal. Zo wordt het sprookje van Peter en de wolf van Sergei Prokofiev uitgevoerd door het Groot Orkest en Henni Meinen (verteller). Ook komt de musical Cats van Andrew Lloyd Webber voorbij en Walking the dog van George Gershwin. Een en ander aangevuld met nog een aantal verrassende nummers met prachtige solo's, die u zeker niet mag missen.

Opleidingsorkest

Het spreekt bijna voor zichzelf dat het Opleidingsorkest van Harmonie Crescendo een eigen gevarieerd programma brengt, met onder andere Tchaikovsky, Otis Redding en Henry Mancini. Het gezelschap speelt onder leiding van dirigent Wim Klaver.

Koor en groot orkest

Het koor zal zelf diverse liedjes zingen en een aantal nummers (onder andere Champs Elysées, Geef me vleugels) ondersteund door het Groot orkest ten gehore brengen wat deze herfstmiddag tot een speciaal muziekfeest maakt.

Entree: € 10,- voor volwassenen, € 5,- voor kinderen.