Anouk Hoogendijk.
Anouk Hoogendijk. Foto: Facebook

ING Huis maandag officieel open

PURMEREND - Maandag 28 oktober gaat aan de Koestraat het vernieuwde ING Huis officieel open. Voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk, ze speelde onder andere voor Ajax en kwam in totaal 103 keer uit voor het Nederlands vrouwenelftal, verricht om 16.00 uur de officiële handeling.

Opening door ex-voetbalster Anouk Hoogendijk

Vanaf de opening tot en met zaterdag 2 november vinden in het vernieuwde kantoor allerlei activiteiten plaats. Zo is er op dinsdag 29 oktober, tussen 13.00 en 17.30 uur, het zogeheten ING Wooncafé. De gelegenheid bij uitstek om in het geval u vragen heeft over uw hypotheek langs te gaan bij een van de adviseurs.

Woensdag 30 oktober is het van 13.00 tot 15.30 uur kindermiddag. VR Gamen (VR Racen, VR Beatsaber en een 3D printer) zijn voor de liefhebbers te gebruiken. Verder kan iedereen met de ING Leeuw op de foto en is er een groot springkussen.

Zaterdag 2 november is tussen 10.00 en 14.00 uur de Digital Quiz met Robot Pepper. Bovendien zijn er die dag verschillende online bankieren workshops te volgen.

De koffie staat klaar en ondertussen kan iedereen met eigen ogen zien hoe het interieur op fraaie wijze is aangepast van kantoor naar ING Huis.