Kom langs op 29 oktober.
Kom langs op 29 oktober. (Foto: aangeleverd )

Maak je eigen kunst bij atelier voor iedereen in Cultuurhuis Wherelant

PURMEREND - Vanaf dinsdag 29 oktober, van 14.00 tot 16.30 uur, biedt Cultuurhuis Wherelant op de dinsdagmiddag een inloopatelier.

Daarin kan iedereen wekelijks zelfstandig werken als beginnend of gevorderd beeldend kunstenaar. In een omgeving die daarvoor geschikt is en samen met gelijkgestemden. Want met een beetje hulp van een ander kun je jezelf ook weer ontwikkelen.

Atelier voor Iedereen is voor mensen die zichzelf uitdagen. Voor mensen die graag kunstzinnig bezig zijn. Voor mensen die graag zelfstandig willen werken, maar daar thuis de ruimte niet voor hebben. Voor mensen die af en toe een stok achter de deur nodig hebben. En voor mensen die het leuk vinden om te leren van andere mensen.

Bij Atelier voor Iedereen is elke deelnemer mede verantwoordelijk. Zo vinden er regelmatig werkbesprekingen plaats en zullen de deelnemers met elkaar afspraken maken over de aanmelding, het opbergen van werkstukken en ieders aanwezigheid.

Dit zijn immers stuk voor stuk belangrijke voorwaarden om dit mooie initiatief tot een blijvend succes te maken. Materialen dien je zelf mee te nemen en de deelname bedraagt €6,50 per keer. Je kunt ook meedoen met een WMO-indicatie.

Stuur een mail naar info@wherelant.nl om je aan te melden voor 29 oktober.