De hoofdrolspelers van het twaalfde seizoen.
De hoofdrolspelers van het twaalfde seizoen. (Foto: aangeleverd)

Win cd Beste Zangers seizoen 12

REGIO - De cd met liedjes van het twaalfde seizoen van het populaire televisieprogramma Beste Zangers is uit! Purmerend op Zondag mag een aantal lezers verrassen met een exemplaar van de schijf.

Stuur een mail en wie weet win je een exemplaar

Wie heeft er niet genoten van de prachtige liedjes van Emma Heesters, Floor Jansen, Henk Poort, Rolf Sanchez, Ruben Annink, Samantha Steenwijk en Tim Akkerman. Wat te denken van het feit dat Floor Jansen tot voor kort in Nederland vrij anoniem door het leven kon, terwijl ze in andere delen van de wereld beroemd is. Beste Zangers heeft ervoor gezorgd dat ook zij wereldberoemd in Nederland is. En terecht!

Marcel Fisser Band

Samen met de Marcel Fisser Band zorgen de artiesten met hun liedjes in Beste Zangers voor een lach en traan. Vol verrassende, emotionele, bijzondere en mooie momenten.

Samenwerking met Sony

Lezers van deze krant kunnen meedingen naar een exemplaar. Dit dankzij opnieuw een samenwerking tussen Rodi Media en Sony. Stuur een e-mail en zet hierin waarom jij van mening bent dat je een exemplaar verdient. De mail kan naar redactiepurmerend@rodi.nl De winnaars krijgen persoonlijk bericht.