Nu de dagen donkerder worden kunt u bij Noppes al helemaal in de kerststemming komen.
Nu de dagen donkerder worden kunt u bij Noppes al helemaal in de kerststemming komen. (Foto: aangeleverd)

Gevarieerde kerstmarkt bij Noppes

REGIO - Gebruikt goed is gewild. Zo blijkt de laatste tijd uit berichten in de media. Logisch, ondanks de verbeterde economische omstandigheden. CO2 Crisis of niet: de Noppes Kringloopwinkel is sowieso supermilieuvriendelijk. Alle Noppes winkels zijn zaterdag 2 en zondag 3 november in Kerstsfeer met een supergezellige Kerstmarkt. Met de naderende feestdagen is Noppes toch nóg voordeliger voor u, vooral met kerstartikelen, Op=Op.

De Noppes Kringloopwinkels houden komende periode een knoertgezellige Kerstmarkt. Hiervoor hebben de enthousiaste medewerkers van Noppes het gehele jaar door kerstspullen verzameld. Zo weten zij het winkelend publiek ook de komende weken te verrassen met een zeer gevarieerd aanbod. Het loont de moeite en spaart de portemonnee om bij Noppes binnen te lopen voor een uitgebreide keuze aan kerstartikelen, voor een ander of voor jezelf. Profiteer van de waanzinnige prijzen en de gezellige sfeer. Een bezoek aan Noppes is altijd een avontuur.

Noppes heeft geen winstoogmerk en biedt werk aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Door de kringloopactiviteiten verminderen we afvalverbranding en wordt er een serieuze reductie gerealiseerd van de CO2- uitstoot. "Meer hergebruik, minder klimaatverandering." Zo zorgt Noppes samen met u voor een tweede kans voor mens en milieu.

Noppes Kringloopwinkel heeft winkels in: Zaandam, Wormer, Purmerend, Volendam, Hoorn, Grootebroek, Opmeer, Beverwijk, Velserbroek, Uitgeest, Santpoort-Noord, Nieuwegein, Houten, Woerden, IJsselstein en Gouda. Spullen aanbieden of gratis laten ophalen (na afspraak) kan alle werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. Info/route: www.noppeskringloopwinkel.nl.