Vestigingsdirecteur Nico Molenaar praat FC Volendam-fans graag bij over de kerstpakketten.
Vestigingsdirecteur Nico Molenaar praat FC Volendam-fans graag bij over de kerstpakketten. (Foto: Han Giskes)

Sligro inspireert met kerstpakketten

VOLENDAM/PURMEREND - Sligro Purmerend verraste de bezoekers van de vorige week gespeelde wedstrijd FC Volendam-Jong AZ met de presentatie van de kerstpakketten concepten. Enkele adviseurs, onder wie vestigingsdirecteur Nico Molenaar, waren aanwezig om de voetbalfans voor enkele momenten alvast in de kerst(pakketten)sfeer te brengen. Met succes!

In het voorjaar van 2017 opende Sligro Purmerend de huidige 9.000 vierkante meter grote vestiging in Baanstee Noord. Met een totaal van ruim 45.000 artikelen onder één dak biedt Sligro een onderscheidend en compleet aanbod voor professionals in food.

Goed bereikbaar

Nota bene op een plek die nagenoeg niemand kan ontgaan; dichtbij de afslag van de A7 en pal langs de vernieuwde N244. Anders gezegd: voor alle klanten uitstekend bereikbaar.

Sligro is al meer dan 40 jaar toonaangevend op het gebied van kerstpakketten. Inmiddels worden jaarlijks ruim 1 miljoen pakketten ingepakt en verkocht.

Genieten in het DNA

"Als onderdeel van de Sligo Food Group zit genieten in ons DNA. Ieder jaar slagen we erin om ook de ontvangers van onze kerstpakketten een geweldige blijk van waardering te geven", aldus Nico Molenaar.

Sligro Purmerend heeft alle concepten en ideeën die met kerstgeschenken te maken hebben, aangepast op genieten. Dat hebben de bezoekers van FC Volendam-Jong AZ met eigen ogen kunnen zien.

Kerstpakket winnen

Zij lieten zich graag adviseren door de adviseurs, die met de toto kans maakten om een van de drie kerstpakketten uit de huisselectie te winnen.