Afbeelding
Foto: aangeleverd

Win kaarten voor Votown Festival Volendam

PURMEREND - Ordelman Administraties stelt lezers van het Purmerends Nieuwsblad in de gelegenheid om 2 kaarten te winnen voor het Votown Festival. Dit vindt op zaterdag 29 juni plaats in het stadion van FC Volendam. Met medewerking van niemand minder dan Guus Meeuwis en van Peter Beense, Django Wagner, Pascal Redeker en de Volendamse band HircusCircus. De presentatie is in handen van radio-deejay Barry Paf.

Voorspel uitslagen Oranje leeuwinnen tijdens WK

Hoe kom je in aanmerking? Voorspel de uitslag van de Oranje Leeuwinnen tegen Kameroen. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 15 juni om 15.00 uur in Valenciennes. Een andere optie is het voorspellen van het laatste groepsduel van de Oranjedames, op donderdag 20 juni om 18.00 uur tegen het sterke Canada. Let wel: mail je voorspelling voor aanvang van de wedstrijden naar info@ordelman-administraties.nl De winnaars ontvangen een retourmail.

Eigenaar Lex Ordelman van het Purmerendse adminstratiekantoor: "De uitslagen móeten voor aanvang van beide duels in onze mailbox staan. Dat kunnen we natuurlijk goed checken. En we hebben wel veel kaarten, maar op is op en de regel is dat wie het eerst komt, het eerst maalt", aldus Lex.

Winnaars ontvangen 2 vrijkaarten voor het muziekfestival in het Volendamse voetbalstadion. Voor meer informatie kan men zich telefonisch wenden tot Ordelman Administraties. Het nummer is 0299 46 84 26.

Aangeleverd
Archief