Natuurinclusief bouwen en D66

PURMEREND - Zondagmiddag 24 november organiseert D66 Purmerend tussen 13.00 en 16.00 uur in het Filmhuis Purmerend een bijeenkomst over natuurinclusief bouwen.

De film The Nature of Cities wordt vertoond en daarna geven Jessica van Eijs (Tweede Kamerlid D66), Harwill de Jonge (directeur Heijmans Bouw), Thijs Kroese en Paul van Meekeren (beiden D66 wethouder Purmerend) hun visie op natuurinclusief bouwen landelijk en lokaal en vanuit het visie van de bouwer. Daarna is een paneldiscussie.

The Nature of Cities is een Amerikaanse film van 40 minuten en onderzoekt zowel de natuur in onze achtertuinen als die in de steden als Malmö, Kopenhagen, Stockholm, Freiburg, Amsterdam en Parijs.

D66 Purmerend is voorstander van natuurinclusief bouwen. "Wij zien het liefst dat we zo veel mogelijk gaan voor het natuurinclusief bouwen. We bedoelen bouwen met aandacht voor de natuur", aldus een woordvoerder.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk. Belangstellenden moeten zich aanmelden door voor 21 november te mailen naar d66purmerend@gmail.com De inloop van de bijeenkomst start om 13.00 uur met een kop koffie of thee.