Na de cd is nu de dubbel-dvd te winnen. Doe mee!
Na de cd is nu de dubbel-dvd te winnen. Doe mee! (Foto: aangeleverd)

15 jaar Toppers In Concert nu op dvd

REGIO - Was het vorige week de 3-cd van de registratie van het meezingfeest van het jaar naar aanleiding van 15 jaar De Toppers, deze keer verloten we een aantal exemplaren van de dubbel-dvd. Twee schijven vol beeld en geluid van het feest in de Johan Cruijff ArenA.

Voor degenen die live aanwezig waren in het stadion een mooie herinnering, maar ook voor degenen die alle liedjes en medley's voor het eerst in de Toppersvariant zien en horen een fantastisch document. Om dit te vieren komen de Toppers met 'The best of' Jubilieum Editie van Toppers In Concert met o.a. The Weather Girls / Snollebollekes / 'Voice Winnaar' Jimi Bellmartin en T-Spoon.

Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni van dit jaar vierden de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit groots het 15 jarig verjaardagsfeest van Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Het werd, evenals de veertien keren daarvoor, het grootste en gezelligste meezingfeest van het Jaar. Samen met 65.000 feestvierders maakte het kwartet er elke avond een ouderwetse knalfuif van.

Met de dvd-box is het opnieuw ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met 's werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem.

Als je de box wilt winnen, stuur dan een e-mail naar redactiepurmerend@rodi.nl en wie weet ben je binnenkort (weer) live bij.