De medewwerkers van de shop en het kunstatelier aan de Breedstraat wilden maar wat graag op de foto.
De medewwerkers van de shop en het kunstatelier aan de Breedstraat wilden maar wat graag op de foto. (Foto: Han Giskes)

Fred's Kadoshop & Kunstatelier 25 jaar

PURMEREND - Fred's Kadoshop & Kunstatelier vierde afgelopen weekend het 25-jarig bestaan. Bezoekers konden op zaterdag terecht voor een rondleiding, een kijkje achter de schermen, een hapje en een drankje, een praatje met medewerkers en gingen na afloop weg met een goodiebag.

Bij Fred's Kadoshop, een onderdeel van de Prinsenstichting, kun je verschillende kanten op. Je kan een winkelopleiding op maat volgen, zodat je van alles leert over etaleren en stylen maar ook hoe je communiceert met klanten en collega's. Ook wordt geleerd hoe je omgaat met geld en hoe een kassa en pinautomaat werken. Daarnaast leer je van alles over het inkopen van producten.

Creatievelingen en degenen die meer willen leren over het winkelbedrijf in al haar facetten kunnen ook goed aan de slag. Bij Fred's Kunstatelier ontwikkel je jouw eigen talent en stijl door middel van een kunstopleiding op maat. Als kunstenaar doe je ook mee aan exposities. Naast vrij werk, werk je ook in opdracht.

Bij Fred's kadoshop vind je een verscheidenheid aan kleurrijke, bijzondere maar ook seizoensgerichte producten. Zoals prachtige kaarsen, houtproducten en sierraden. Daarnaast is de collectie kunstwerken uit het schilder- en keramiekatelier te koop. De kunstenaars hebben ieder hun eigen stijl en talent. Voor meer informatie kijk op www.prinsenstichting.nl