Sharon Engers in de hoedanigheid van Thea Taal.
Sharon Engers in de hoedanigheid van Thea Taal. (Foto: Els Broers)

Sharon Engers komt weer als Thea Taal naar de Bibliotheek

PURMEREND - Elke eerste zondag van de maand zijn er gezellige themamiddagen in Bibliotheek Purmerend, dus vervelen op zondag hoeft niet meer. Zo komt aanstaande zondag, 1 december, Thea Taal met haar knuffelaap meneer Apenstaartje anderhalf uur naar de Bibliotheek om met kinderen van 4 tot en met 8 jaar te lezen, te knutselen en te zingen.

Er is een grote kans dat Sinterklaas een bezoekje brengt

Deze editie Thea Taal staat in het teken van Sinterklaas en is er een grote kans dat de Goedheiligman, evenals vorig jaar, op bezoek komt.

Creatief bezig

Thea Taal heet eigenlijk Sharon Engers. Deze 29-jarige Purmerendse geeft les in het mbo, maar is ook op verschillende manieren actief in het onderwijs. Sharon heeft altijd al een passie gehad voor het docentschap en is daarnaast graag op een creatieve manier bezig met kinderen. Zij heeft een grote liefde voor de Nederlandse taal en wil dit graag overdragen aan iedereen om haar heen.

Met de themamiddag op zondag in de Bibliotheek Purmerend richt zij zich tot de kinderen in de peuter- en kleuterleeftijd. Sharon maakt gebruik van zelfgeschreven liedjes en begeleidt zichzelf bij de uitvoering hiervan op de gitaar.

Sharon Engers begeleidt zichzelf op gitaar

Zondag 1 december om 13.30 uur is iedereen weer van harte welkom in de Bibliotheek aan de Waterlandlaan 40 te Purmerend. Zorg dat je op tijd binnen bent, zodat je niets hoeft te missen.