De nieuwe Céline Dion.
De nieuwe Céline Dion. (Foto: )

Win nieuwste album van Céline Dion

REGIO - Zoals u van ons gewend bent hebben we regelmatig lezersacties met boeken en cd-boxen. Dit keer en nog net voor 5 december maken onze lezers kans op het winnen van het allernieuwste album van Céline Dion, getiteld Courage. Gokje wagen? Stuur dan een e-mail naar onze redactie en wie weet bent u binnenkort eigenaar van deze spiksplinternieuwe box.

Album weerspiegelt droevige tijd die zangeres kende

Recent, op de dag dat haar Courage World Tour van start ging in Canada, bracht Céline Dion maar liefst drie nieuwe singles tegelijk uit: Imperfections, Lying Down en Courage. De tracks waren een voorproefje van haar langverwachte nieuwe album Courage, dat twee weken geleden uitkwam. Met Courage, haar eerste Engelstalige album in zes jaar, slaat Dion een nieuwe creatieve richting in. De plaat bevat een mix van prachtige ballads en edgy up-tempo tracks.

Voor het eerst in 17 jaar heeft Céline Dion weer de koppositie van de Amerikaanse Billboard 200 albumlijst te pakken. De superster kwam op nummer één binnen met haar nieuwe studioalbum Courage. Dit meldt Billboard. Courage is het vijfde nummer 1 album van de Canadese zangeres, die deze prestatie voor het laatst leverde in 2002 met haar plaat A New Day Has Come.

Wilt u een exemplaar winnen? Stuur een mail naar redactiepurmerend@rodi.nl De winnaars krijgen persoonlijk bericht via een reply-mail.