Paula Breebaart is het gezicht in de zaak.
Paula Breebaart is het gezicht in de zaak. (Foto: aangeleverd)

Slijterij Breebaart viert eerste lustrum

PURMEREND - "Onze slijterij bestaat 5 jaar! Wat vliegt de tijd! Met heel veel zin en inzet zijn wij 5 jaar geleden aan de Neckerdijk 5a begonnen. En aan die inzet en blijdschap met dit mooie bedrijf is nog niets veranderd." Dat zegt Paula Breebaart, het vaste gezicht bij Slijterij Breebaart.

Kwaliteit gaat volgens Paula boven kwantiteit en genieten staat dan ook voorop in de speciaalzaak aan de Neckerdijk 5a. "Wij verkopen producten waar mensen van kunnen genieten, die mooie momenten in het leven brengen. Voor klanten nemen wij de tijd, zoals we dat ook doen met het verpakken van een fles of pakket."

Breebaart blijft zich verder specialiseren, ontwikkelen en/of uitbreiden. Paula: "We hebben veel klanten die een bijzondere fles gedistilleerd willen hebben, die hebben we meestal staan, en anders is het er binnen 24 uur. Van onze afdeling speciaalbier zijn veel klanten onder de indruk. Regelmatig hebben we nieuwe en onbekende bieren."

De klanten komen voor de hoge kwaliteit van de aanwezige wijnen. "Dat is dan toch wat anders dan de slobberwijn die je vaak elders kan kopen", zegt ze stellig.

Ook medewerkster Marleen bezit veel kennis van zaken. Slijterij Breebaart is breed georiƫnteerd. Naast alle dranken kan je bij de slijterij ook terecht voor een biertap, statafels enzovoorts. Ook ondernemers weten de zaak inmiddels goed te vinden voor mooi verpakte cadeaus, relatiegeschenken en bijvoorbeeld op maat gemaakte kerstpakketten.

Er is een ruim aanbod van gekoelde dranken, wijnen en champagne. Ideaal voor de onverwachte momenten. "En voor de mensen die geen alcohol willen drinken hebben we ook een aardig assortiment. We hebben bier, wijn, bubbels maar ook gin en rum alcoholvrij."

De klantenkring is in de jaren fors gegroeid en daar zijn ze trots op. Om de klanten te bedanken voor de trouwe klandizie krijgt iedereen de komende tijd bij aankoop een handig present mee. "Onze dank aan alle klanten is groot. "En dat geldt zeker ook voor onze medewerkers Marleen, Laura en Lidwien", zegt Paula tot slot.