Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Computer- en tabletcursussen in bibliotheek

PURMEREND - In januari starten er weer computercursussen voor de absolute beginner in de Bibliotheken Purmerend en Volendam. Tevens zijn er cursussen voor mensen die willen leren hoe ze op een tablet, een IPad of Android, kunnen werken. Alle cursussen worden gegeven in samenwerking met ' t Gilde Purmerend en Omstreken.

De computercursus voor beginners bestaat uit twee onderdelen: de eerste zes lessen kennismaken met de computer; bestanden opslaan, e-mailen, iets opzoeken op het internet. De laatste drie lessen bestaan uit leren omgaan met digitale loketten zoals bijvoorbeeld accounts aanmaken en DigiD gebruiken.

De computercursus (negen ochtenden) start op dinsdag 7 januari van 15.00 – 17.00 uur in de Bibliotheek Purmerend, met hooguit acht personen. Deelname kost €­ 32,50 voor leden Bibliotheek Waterland en € 40,00 voor niet-leden.De Apple -Ipad cursus start op dinsdag 7 januari 2020 van 13.00 -14.30 uur. De bezitters van een Android-tablet kunnen beginnen op donderdag 9 januari van 9.30 – 11.00 uur starten. Deze cursussen bestaan uit acht dagdelen en men dient een eigen tablet mee te nemen. Kosten: € 32,50 voor leden Bibliotheek Waterland en € 40,00 voor niet-leden.

Aanmelden

Voor alle cursussen in de bibliotheek geldt; koffie en thee zijn gratis en aanmelden vooraf via www.bibliotheekwaterland.nl/cursus of in een bibliotheekvestiging.