Sint Jozef viert 25-jarig bestaan

WERVERSHOOF - Woonzorglocatie Sint Jozef aan de Gouw 2 in Wervershoof bestaat 25 jaar. Reden voor een sfeervolle feestweek van 8 tot en met 12 april. De Omringlocatie staat de hele week in het teken van leuke activiteiten en gezellige middagen. Zondag 10 maart staat om 13.30 uur een rad van fortuin op het programma.

Met het rad van fortuin maken deelnemers kans op diverse prijzen. De kosten zijn 1,50 euro per plankje, plus een extra ronde van twee euro per plankje met grote prijzen. In het restaurant zijn versnaperingen verkrijgbaar.

Opbrengst

De middag is bedoeld voor jong en oud en de opbrengst komt ten goede aan de bewoners van Sint Jozef. Iedereen is zondag 10 maart van harte welkom.

Biljarten

Het Sint Jozef is een begrip in Wervershoof. Een woonzorglocatie vlakbij de kerk en het sociaal centrum De Schoof. De locatie biedt permanent verblijf (een- en tweekamer-appartementen) aan mensen die intensieve zorg nodig hebben vanwege lichamelijke of cognitieve beperkingen. Ook mensen die tijdelijke zorg nodig hebben, zijn van harte welkom. Daarnaast komen omwonenden graag naar de activiteiten op locatie, om te biljarten of een hapje mee te eten in het restaurant.

Omringlocatie Sint Jozef is te vinden aan De Gouw 2 in Wervershoof. Telefoon: 0228-581844.