Afbeelding
(Foto: Raymond van Olphen)

Het Park deze Week

HOORN - De makers van 'Watskeburt?! – de musical' zijn terug met Marvellous: een muzikale ode aan het superheldengenre. Een grappig, spannend en ontroerend epos over de vraag wat het precies inhoudt om een superheld te zijn, met een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms met al die types met een cape.

Het is tegenwoordig geen pretje om een superheld te zijn. Vroeger haalde je de krant nog met iets simpels als het verijdelen van een bankroof, maar nu zak je na elke heldendaad snel naar de onscrollbare dieptes op ieders tijdlijn. Net als in het invloedrijke Watchmen en de moderne Disney-klassieker The Incredibles gaat het over een groep superhelden die op non-actief zijn gesteld en hun cape hebben verruild voor een slaapverwekkend kantoorbaantje. De frustraties over dit saaie grijze leven lopen echter hoog op. Samen slaan voormalig aanvoerder van het team Justitia (Keja Kwestro) en de onderdanige comic-booknerd Giel (Daniel Cornelissen) de handen ineen om een 'supervillain' te bedenken die alleen zij en de rest van 'De Liga' kunnen verslaan. Denken ze…

Schouwburg Het Park geeft twee maal twee kaarten weg voor deze voorstelling (vanaf 12 jaar) op donderdag 28 maart om 20.15 uur. Stuur een e-mail voorzien van naam en adresgegevens naar winactie@parkhoorn.nl . Vermeld in de onderwerpregel: 'Park-actie Marvellous'. Reageer uiterlijk 19 maart. De winnaars ontvangen een reactie per mail. Het volledige theaterprogramma: www.hetpark.nl.