Lentekriebels bij restaurant de Egelantier

WIJDENES - Restaurant de Egelantier is er klaar voor; de eerste gasten hebben zij al met de mooie dagen in februari mogen ontvangen op het zonnige terras, genietend van goede koffie met huisgemaakte appeltaart, een koud biertje of een heerlijk glas wijn. Laat de Lente maar komen!

Niet alleen op het terras, ook binnen voelen gasten bij restaurant de Egelantier de lente met de Wijdenesser gastvrijheid waar het in een ongedwongen, gezellige sfeer goed eten is voor een betaalbare prijs. De gevarieerde kaart bied voor ieder wat wils. Ook biedt restaurant de Egelantier diverse arrangementen aan.

Maandag 25 maart is er een wijn-spijs-proeverij met als thema 'Portugal-Spanje'. In samenwerking met Rob en Marja van de wijnkelder Almere hebben Henk en Annette een viergangenmenu met acht mooie wijnen samengesteld à veertig euro per persoon, inclusief de te proeven wijnen. Vanaf 18.00 uur kunnen gasten rond de openhaard een aperitief gebruiken. Om 18.45 uur gaan zij aan tafel; de proeverij begint om 19.00 uur.

De wandelschoenen al uit de kast gehaald? Vanaf nu kunnen liefhebbers weer genieten van het Walking & Dining arrangement, beginnend met een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart. Daarna gaan de deelnemers op weg met een appeltje voor de dorst en een routebeschrijving met daarin een stukje over de geschiedenis van Wijdenes.De tocht van acht kilometer wordt dan afgesloten met een kop soep en een hoofdgerecht. Een leuk uitje voor familie, vrienden, verenigingen maar ook voor bedrijven. De prijs van het arrangement is 25 euro per persoon.

Zin in een avondje theater met vooraf een theaterdiner? Vrijdag 12 en zaterdag 13 April speelt toneelvereniging 't Mosterdzaadje het toneelstuk 'In de Vlaamsche pot' in dorpshuis de Wiekslag in Wijdenes. Maak vooraf gebruik van het theaterdiner bij de Egelantier voor 17,50 euro per persoon. Reserveren: www.hetmosterdzaadje.nl/kaartverkoop .

Op zoek naar een gezellige, professionele, betaalbare locatie voor een verjaardag, jubileum, bruiloft of een gezellig dagje uit met vrienden of familie? Ook dan is de Egelantier het juiste adres. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals een verjaardagsborrel, koffietafel, brunch, high tea, puur-genieten-arrangement, koud-warmbuffet, diner of wandel- en fietsarrangementen. Ideaal voor een familiedag of bedrijfsuitje.

Restaurant de Egelantier is te vinden aan 't Wuiver 32 in Wijdenes. Reserveren: 0229-501286 of info@egelantier.net.