Voor onderhoud aan de camper is Campercentrum Venhuizen het juiste adres.
Voor onderhoud aan de camper is Campercentrum Venhuizen het juiste adres. (Foto: aangeleverd)

Campercentrum Venhuizen heeft alle kennis in huis

VENHUIZEN - Campercentrum Venhuizen is onderdeel van de Caravancentrum Venhuizen Groep. Veel technologie die in caravans toegepast wordt, is ook terug te vinden in campers. Er is alleen wel een heel groot verschil: in een camper zit in de opbouw ook het autogedeelte verwerkt. Daarbij is de constructie van de camper heel anders dan die van caravans. Dit vraagt om een brede kennis op het gebied van campers. Afgelopen twee jaar hebben de monteurs van Campercentrum Venhuizen diverse opleidingen en studies gevolgd in het buitenland.

Campercentrum Venhuizen dan ook wel zeggen dat zij een heus techno-centrum zijn voor de camper. Een van de monteurs, Mark Laan, heeft jarenlange ervaring met campers. "De laatste drie jaar komen steeds vaker mensen met hun camper langs. Daarom hebben wij besloten om, naast caravans, ons steeds meer te gaan richten op campers."

Onderhoud aan camper

Onderhoud aan de camper wordt vaak onderschat. "Caravans komen om de twee à drie jaar voor onderhoud; campers relatief nooit. Dit kan grote gevolgen hebben als gaslekkage of brand. Elk jaar hoor je wel over een camper die is afgebrand. Campercentrum Venhuizen heeft twee soorten onderhoud: een grote en een kleine beurt. Het is aan te bevelen om de vier jaar groot onderhoud en daartussen een kleine beurt uit te laten voeren."

Onderdelen

Campercentrum Venhuizen heeft alle kennis in huis van alle merken campers. In combinatie met twee autobedrijven op steenworp afstand kunnen zij ook alle technische storingen aanpakken, APK en motoronderhoud laten plegen, tegen elk budget en in overleg met de klant. Voor het onderhoud of de op- of aanbouw van bijzondere accessoires aan de camper is Campercentrum Venhuizen het juiste adres. Denk daarbij ook aan trekhaken, hydraulische steunen, luifels, fiets- of scooterdragers, zonnepanelen of andere accessoires.

Camperonderdelen zijn veelal niet direct voorradig. Dit komt door de verschillende soorten, merken en types. Ook wordt elk jaar aan ieder type wel iets veranderd, waardoor de onderdelen ook veranderen. Gemiddeld zit er vier weken levertijd op specifieke onderdelen. Klanten zijn bij Campercentrum Venhuizen altijd welkom om het probleem te laten zien. Als het iets kleins is, dan wordt het meteen opgelost. Mocht het probleem groter zijn, dan wordt een afspraak ingepland.

Campercentrum Venhuizen is te vinden aan de Koggeweg 57 in Hem. Meer informatie: www.campercentrumvenhuizen.nl.