Voor onderhoud aan camper of caravan is Caravancentrum Venhuizen het juiste adres.
Voor onderhoud aan camper of caravan is Caravancentrum Venhuizen het juiste adres. (Foto: aangeleverd)

Caravancentrum Venhuizen: gegarandeerd een onbezorgde vakantie

HEM - Na 23 jaar is Caravancentrum Venhuizen uitgegroeid tot een toonaangevend caravanbedrijf. Na materiële overname van Glas Caravans en door de Rabobank uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar, ging de groei hard.

De kennis die Caravancentrum Venhuizen bezit over caravans is enorm. Daardoor kunnen veel mankementen aan caravans verklaard en uitgelegd worden. Naast regulier onderhoud wordt vaak ook een stukje advies meegegeven. In de winter wordt een speciaal kortingstarief gehanteerd. Dat betekent dat het Caravancentrum het grootste deel van de onderhoudswerkzaamheden in de winter uitvoert, zodat in de warmere periodes de caravan of camper klaar is voor vertrek!

Steeds vaker komen bluetooth-apparaten in caravans en worden er wifi-versterkers ingebouwd. Ook slimme tv's en schotels of een caravanmover met je smartphone bedienen, behoren tot de mogelijkheden. Ook acculaders en accu's veranderen de laatste tijd heel hard. Het komt erop neer dat je niet zomaar elke accu meer kan laden door een willekeurige acculader. Deze kennis is ruimschoots aanwezig bij Caravancentrum Venhuizen.

Onderdelen

Caravancentrum Venhuizen merkt dat caravans steeds meer in kleinere oplages geproduceerd worden. Aan de andere kant worden caravans steeds ouder en zijn onderdelen slecht voorradig. Dit resulteert in een langere levertijd voor onderdelen. Door het grote netwerk binnen Nederland kan het Caravancentrum de snelste weg zoeken om het onderdeel te leveren. Toch blijft de kans dat speciale onderdelen vier tot zes weken levertijd hebben. Kom op tijd voor onderhoud of reparatie.

Vrijheid en klantenpas

Klanten kunnen hun caravan op afspraak brengen. Door het intelligente hekwerk kunnen klanten die zich bij het Caravancentrum inschrijven 24/7 gebruik maken van de faciliteiten. Dat betekent dat als je de caravan bijvoorbeeld om 19.00 uur wilt brengen voor onderhoud, je de caravan bij het bedrijf kan neerzetten, bewaakt achter een hek. Dit geldt ook voor het ophalen.

Nieuwe caravanstalling

Martien Laan begon 23 jaar geleden de caravanstalling, toen 13.000 m2 en een hekwerk. Anno 2019 is heel wat veranderd: 22.000 m2, een uitgebreide BOVAG-werkplaats en een intelligent hekwerksysteem. 1 april is begonnen met de renovatie van de caravanstalling. Er komen rondom twaalf energiezuinige LED-lichten en zonnepanelen. De werkplaats wordt voorzien van een warmtepomp en accu-opslagsysteem. Ook wordt medio juli een wasplaats geïnstalleerd voor caravan en campers. Vanaf 1 augustus 2019 kan het Caravancentrum ongeveer veertig extra caravans kwijt. Deze plaatsen worden vergeven door inschrijving. Deze inschrijving garandeert de klant van een plaats in de stalling.

Caravancentrum Venhuizen is te vinden aan de Koggeweg 57 in Hem. Meer informatie: www.caravancentrumvenhuizen.nl.