Afbeelding
(Foto: Raymond van Olphen)

Het Park deze Week

HOORN - 'Ze mogen alles van me weten, ik heb niks te verbergen'. Een veelgehoorde opmerking als het gaat over privégegevens en het gebruik daarvan door tech-reuzen als Google en Facebook. Dat moest veranderen, dus besloten De Verleiders er een toneelstuk over te maken. Na theaterprogramma's over de vastgoedfraude, de bankencrisis, het zorgstelsel en de democratie wordt in '#niksteverbergen' aangetoond dat u uw data maar beter goed kunt bewaken.

De voorstelling is vormgegeven als de vergadering van een commissie die de regering moet adviseren over privacywetgeving. Elk van de vijf leden achter de tafel (George van Houts, Tom de Ket, Leopold Witte, Victor Löw en Pierre Bokma) geeft een presentatie. Tussendoor houden er vier als zichzelf ook een spreekbeurt over de wet- en regelgeving rond privacy. Na hun mediaoptredens kregen De Verleiders veel kritiek op hun beweringen over de gevaren die onze privacy bedreigen. Kom, kijk en oordeel zelf.


Schouwburg Het Park geeft twee maal twee kaarten weg voor deze voorstelling op woensdag 17 april om 20.15 uur. Stuur een e-mail voorzien van naam en adresgegevens naar winactie@parkhoorn.nl . Vermeld in het onderwerp regel: 'Park-actie De Verleiders'. Reageer uiterlijk dinsdag 9 april.

De winnaars ontvangen een reactie per mail. Kijk voor het volledige theaterprogramma op www.hetpark.nl