Afbeelding
(Foto: Ben van Duin)

Het Park deze Week

HOORN - Eerst is hoofdpersoon Mona een bedeesd en behaagziek kind van negen, dan een dolende twintiger en tenslotte een vrouw van 35 die, na een paar ingrijpende gebeurtenissen, eindelijk voor zichzelf kiest.

In de bestseller 'Kom hier dat ik u kus' van Griet Op de Beeck volgen we Mona op haar moeizame levenswandel. We zien hoe haar traumatische jeugd haar karakter en keuzes lange tijd bepaalt en we merken hoe ze zich langzaam losweekt van ondermijnende gedachten en een negatief zelfbeeld.

Levensthema's

Dit aangrijpende verhaal over Mona en haar familie wordt vertolkt door topacteurs als Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos. Een humoristisch, scherp en ontroerend toneelstuk. Het zijn alledaagse, ontroerende en voor velen herkenbare levensthema's.

De tweede roman van Griet Op de Beeck, 'Kom hier dat ik u kus', werd binnen een week na publicatie een bestseller en werd door het 'DWDD'-panel uitgeroepen tot Boek van de Maand. Op de Beeck ontving vele prijzen voor haar wondermooie roman. Niet voor niets werden van de roman al ruim 400.000 exemplaren verkocht.

Kans maken op kaarten?

Schouwburg Het Park geeft twee maal twee kaarten weg voor deze voorstelling op woensdag 24 april om 20.15 uur. Stuur een e-mail voorzien van naam en adresgegevens naar winactie@parkhoorn.nl . Vermeld in het onderwerp regel: 'Park-actie Kom hier dat ik u kus'. Reageer uiterlijk dinsdag 16 april. De winnaars ontvangen een reactie per mail.

Kijk voor het volledige theaterprogramma op www.hetpark.nl .