Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Welkom Annemarieke

Soms lopen dingen gewoon zoals ze lopen moeten. Sinds vorig jaar heeft Annemarieke van Os de styling van de Westfriese Beurs op zich genomen en krijgen wij heel veel complimenten hoe mooi en netjes het er bij ons uit ziet.

Combineren

Onze klanten vinden het leuk hoe wij onze echte oude meubelen (waar men ons van kent) combineren met onze hagelnieuwe meubelen van populaire merken als Richmond, de Spieghel, By-Boo en Woood. 'Zo zou ik wel willen wonen', horen we vaak, 'maar ik weet niet waar ik moet beginnen', zeggen ze dan!

Meedenken

Nou, wij hebben goed nieuws. Annemarieke komt met haar enthousiasme, gevoel voor styling, inrichting en interieur ons team versterken en u helpen aan een 'nieuw' interieur. Of het nu om alleen een bank gaat, een opknapbeurt van de woonkamer of een hele inrichting van je huis; Annemarieke en wij helpen u heel graag. Neem wat foto's en maten mee, want dat spreekt makkelijker en we denken graag met u mee. Wij hebben veel in huis dus als u 's ochtends komt kan u er 's avonds al nieuw bij zitten.

Welkom Annemarieke, wij hopen dat jij en onze klanten met plezier vele huizen samen zullen inrichten.

Nella

De Westfriese Beurs in Oosterblokker: uw marktplaats om de hoek waar de inbrenger tot 60 procent van de opbrengst krijgt. Al 30 jaar lang het adres voor het kopen en verkopen van meubelen en we maken er zoveel verhalen mee dat we ze graag willen delen.