De Egelantier
De Egelantier (Foto: aangeleverd)

Pasen bij de Egelantier

WIJDENES - Het is tijdens Pasen heerlijk genieten bij Restaurant de Egelantier op het zonnige terras, van goede koffie met huisgemaakte appeltaart, een koud biertje of een heerlijk glas wijn. Laat de lente maar komen!

Maar niet alleen op het terras, ook in restaurant de Egelantier is het lente met de Wijdenesser gastvrijheid waar het in een ongedwongen, gezellige sfeer goed eten is voor een betaalbare prijs, de gevarieerde kaart biedt voor ieder wat wils. Voor de Pasen heeft Henk een heerlijke lunch en diner samengesteld.

Paasdag High Lunch

Op eerste paasdag een High Lunch samengesteld à € 19.50 p.p. De High Lunch is een combinatie van een lunch en een high tea. Aanvang 13.00 uur tot 16.00 uur. Op beide dagen valt er heerlijk te genieten van het Paasmenu bestaande uit vier gangen met de keuze vis of vlees in het hoofdgerecht à € 37.50 p.p. Natuurlijk kan ook voor de heerlijke gerechten van de kaart gekozen worden welke met veel zorg en aandacht worden.

Erop uit met Pasen

Dan kan er heerlijk worden genoten van het Walking & Dining arrangement à € 27.50 p.p. Beginnend met een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart gaan de deelnemers op weg met een appeltje voor de dorst en een routebeschrijving met daarin een stukje over de geschiedenis van Wijdenes. De tocht van 8 km wordt afgesloten met een kopje soep en een hoofdgerecht. Of van de Wandel-Foto-Speurtocht in samenwerking met Herbergh 't IJsselmeer. Beginnend met een kopje koffie en huisgemaakte appeltaart. Halverwege is het tijd voor vruchtensap uit eigen dorp en een hartige bite. Reserveren: 0229-501286 of email info@egelantier.net