Alex 2 appartementen - Kos-Stad/Psalidi.
Alex 2 appartementen - Kos-Stad/Psalidi. (Foto: aangeleverd)

8 dagen verblijf op sfeervol Kos

Vanaf slechts € 249,- p.p., incl. appartement en vliegreis

Het Griekse eiland Kos heeft een heerlijke mix van mooie stranden en oude cultuur. De sfeervolle, oude haven van Kos-stad heeft een levendige kade en een gezellige wandelpromenade, met als middelpunt een Middeleeuws kasteel. Naast cultuur opsnuiven kan je ook relaxen op de zandstranden of heerlijk vertoeven op de terrasjes en in de gezellige restaurants.

Alex 2 appartementen -

Kos-Stad/Psalidi

Alex 2 is een kleinschalig complex gerund door een hartelijke Griekse familie. Mike & Linda en hun zoons doen er alles aan om je verblijf zo fijn mogelijk te maken. Laat je door hen inspireren om de leukste plekken van Kos te ontdekken. De ligging van Alex 2 is lekker rustig, maar met de fiets ben je zo op het strand of in Kos-stad. Proef hier ook zeker de traditionele ouzo. Yamas!

Inbegrepen: retourvlucht Amsterdam - Kos met TUI Fly, retourtransfer luchthaven - appartementen, luchthavenbelasting en brandstofheffing, 7 nachten in Alex 2 appartement, verblijf o.b.v. logies in een 1-, 2- of 3-kamerappartement, Nederlandstalige reisleiding

Vanaf € 249,- p.p.

Reisperiode: 18 april t/m 20 oktober 2019. Deze aanbieding is te boeken t/m 30 april 2019. Prijs is een vanaf prijs p.p. o.b.v. 2 pers. per appartement. Vertrek ook mogelijk vanaf Eindhoven en Rotterdam. Exclusief € 2,50 calamiteitenfonds en € 25,- reserveringskosten per boeking. De vanafprijs is beperkt beschikbaar op een aantal data.

Meer informatie en boeken:

www.tui.nl/rodi, bel met TUI 088-0885885 (lokaal tarief) of ga langs in een TUI winkel in de buurt. Op deze reis zijn SGR- en ANVR-voorwaarden van toepassing.

Een straatje op Kos.