Afbeelding
(Foto: Wim Lanser)

Het Park deze Week

HOORN - Abafazi stond in 2017 ook al in het theater met de voorstelling 'African Sunset'. Nu kan het publiek genieten van hun nieuwe voorstelling 'Black, Brave & Beautiful!'. Zij brengen een eerbetoon aan iconische zwarte vrouwen die een lans braken voor de vrijheid, en nemen je mee op een reis langs de muziek en cultuur van Zuid-Afrika.

De Afrikaanse drum, de marimba en hun geweldige stemmen: dat zijn de basisinstrumenten voor de swingende nieuwe show van de tien powervrouwen van Abafazi (Zulu voor 'vrouwen'). Van oudsher wordt de drum vooral door mannen bespeeld, maar de kleurrijke en energieke Abafazi zetten dit stereotype beeld op zijn kop. Een Afrika-belevenis om nooit te vergeten.

Kaartjes winnen

Schouwburg Het Park geeft twee maal twee kaarten weg voor deze voorstelling op vrijdag 3 mei om 20.15 uur. Stuur een e-mail voorzien van naam en adresgegevens naar winactie@parkhoorn.nl . Vermeld in het onderwerp regel: 'Park-actie Abafazi. Reageer uiterlijk dinsdag 23 april. De winnaars ontvangen een reactie per mail.

Kijk voor het volledige theaterprogramma op www.hetpark.nl.