Afbeelding
(Foto: Irina Hoffer)

Vloerendirect: Experts in stofferen

ENKHUIZEN - "We zitten nu zo'n drie jaar hier aan De Star in Enkhuizen." Martijn Last, eigenaar van Vloerendirect is tevreden met deze plek. "Waar we voorheen een aparte winkel en magazijn hadden, hebben we hier alles in één. Ons magazijn zit hierachter."

De winkel is verbouwd en helemaal naar eigen reilen en zeilen ingericht. Vooraan de vloeren, met vele mogelijkheden: laminaat, pvc, parket. Maar Vloerendirect biedt ook mogelijkheden voor traprenovatie. Steeds meer mensen vinden de winkel vanwege de mogelijkheden aan zonwering voor hun nieuwe woning, welke meer achterin de winkel te bewonderen zijn. Alles op het gebied van binnenzonwering is daar te vinden. "Ik ben er eigenlijk jong ingerold", legt Martijn uit. "Het begon met een zaterdagbaantje, toen een stoffeerder mij vroeg mee te werken in zijn bedrijf. In de loop der jaren deed ik steeds meer kennis op. Alles wat we hier bieden, met ons team, heb ik vroeger zelf gedaan." Met de tijd meegaan is belangrijk, dus zorgt Martijn voor een goede website, waar de spullen die ze leveren te bestellen zijn voor de mensen die zelf hun vloer willen leggen. "Wij zijn er om mensen te ontzorgen. Wij bezorgen de spullen en doen de volledige montage bij mensen thuis. Eerst de ondervloer en dan de gekozen vloer erop. Wij hebben daarvoor diverse experts in huis."

Zelf geeft Martijn de klanten thuis advies. "Op deze manier houd je een band met alle klanten. Zo weet je wat er gebeurt in je bedrijf en kan ik doen wat nodig is om het de klant volledig naar de zin te maken."

Tijdens Pasen is Vloerendirect zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur en maandag van 11.00 tot 17.00 uur. Er is een springkussen en de speelhoek voor kids is open.