Bart de Gier.
Bart de Gier. (Foto:aangeleverd)

Tennisgolf op Rodi Funcourse

WINKEL Golfbaan Regthuys heeft naast de 18 holes golfbaan ook een par 3 baan genaamd de Rodi Funcourse. Dit zijn holes van 60-130 meter met ook een echte eilandhole. Beginnende golfers kunnen hier gelijk op golfen, groepen kunnen hier ook Footgolfen en Frisbeegolfen. Nieuw dit seizoen is Tennisgolf! Bart de Gier heeft het baanrecord en kan worden verslagen.

Lekker lessen en gelijk de baan in en ervaren hoe leuk golf is? Dat kan met de voorjaarsaanbieding van golfschool Regthuys. In groepjes van 4-6 personen krijgt u 6x een uur les en 2 maanden onbeperkt golfen op de par 3 baan voor € 99 pp. Dit kan met een eigen groepje of deelnemers worden in een groepje ingedeeld. Alle dagen van de week zijn mogelijk. Op de Rodi funcourse zijn veel groepsmogelijkheden voor groepen van 8 tot 200 man. Zo is er partygolf waarbij deelnemers golfles krijgen en daarna echte holes gaat spelen. De kosten voor 1,5 uur zijn € 15 pp en 2,5 uur is € 25 pp. De Regthuys games zijn op dit moment ook erg populair. In 2 uur tijd worden allemaal verschillende wedstrijdjes gespeeld op het gebied van Golf, Tennisgolf, Frisbeegolf en Footgolf. Footgolf is ook los te boeken, in 1,5 uur speelt u 18 holes voor € 17,50 pp.
Bart de Gier staat al jaren in de top van het Nederlandse tennis en hij is dit jaar ook Clubkampioen Golf bij Regthuys geworden. In samenwerking hebben Bart & Regthuys tennisgolf gestart. Als aftrap van dit seizoen is een officieel Tennisgolf Kampioenschap op zondag 16 juni. Voor € 12,50 pp kan men een 9 holes ronde Tennisgolf lopen en kijken of ze de ronde van Bart kunnen verbeteren. Hier zijn leuke prijzen aan gekoppeld en ook kan er een golfballetje geslagen worden. Interesse? Dan kan men dit doorgeven via jeroen@regthuysgolf.nl Het is ook een leuk uitje voor tennisteams na het competitie seizoen.