In De Dars zijn verschillende optredens en kinderen kunnen zich uitleven op diverse springskussens.
In De Dars zijn verschillende optredens en kinderen kunnen zich uitleven op diverse springskussens. (Foto: aangeleverd)

Koningsdag Wervershoof

WERVERSHOOF - Het Oranje Comité Maxima'al in Wervershoof verzorgt op Koningsdag allerlei activiteiten. Deze vinden bij mooi weer plaats op het Raadhuisplein De Hoek en bij slecht weer in De Dars. Voor jong en oud is er van alles te doen.

De dag begint om 8.30 uur met de vrijmarkt. Om 10.00 uur gaat de aubade van start. De gegadigden hebben hiervoor een persoonlijke uitnodiging van de gemeente Medemblik mogen ontvangen.

Vrijwilliger van het jaar

Om 10.30 uur wordt bekendgemaakt wie de vrijwilliger van het jaar is, onder muzikale begeleiding van de fanfare. De vrijmarkt eindigt om 11.30 uur.

Middagprogramma

Om 13.00 uur start het middagprogramma in de Olympiahal van De Dars. Bezoekers kunnen genieten van de muziek van dj Jacco Deen en Sven the Pianoman. Ook is er een loterij. De kleintjes kunnen genieten van een optreden van kleuterdans. Ze kunnen zich laten schminken en zich uitleven op diverse springkussens. Daarnaast zijn er optredens van streetdance en musical. Naast de dizzy race stormbaan, de mega balls en de multi sky swing is het mogelijk om een airbrush tattoo te laten zetten.

's Middags kunnen ouderen in de Schoof terecht voor sjoelen en kaarten, waarbij diverse prijzen te winnen zijn.

Meer informatie over alle activiteiten op Koningsdag in Wervershoof: www.koningsdagwervershoof.nl. Kijk ook op Facebook: 'Oranjecomité Maxima'al'.