Nella van de Westfriese Beurs.
Nella van de Westfriese Beurs. (Foto: aangeleverd)

Moederdag!

Moederdag is de dag in het jaar dat alle moeders in het zonnetje worden gezet. Nu komen er bij ons natuurlijk altijd heel veel moeders om samen te shoppen met hun kinderen. 'Mam wat denk jij?', horen we dan heel vaak.

'Moeders zijn goud waard'

Nu hebben we op de Westfriese Beurs een mooie Facebook-post gemaakt met allemaal heel mooie goudkleurige artikelen omdat moeders goud waard zijn. Zo ook mijn eigen moeder!

Geluk

Het is natuurlijk fantastisch geweest dat wij de Westfriese Beurs hebben mogen overnemen van mijn vader, maar ons gezin had nooit zo goed kunnen draaien als we niet de gouden toewijding van mijn moeder hadden gehad. Wij hebben het geluk dat mijn moeder naast de zaak woont en zo zorgt ze ervoor dat onze kinderen daar een tweede thuis hebben. Zo zijn ze toch dicht bij ons. Ik hoor ze spelen in de tuin wanneer ik even naar buiten stap. Mijn moeder haalt tussendoor de was even op en zorgt dat het geruisloos terug komt in de kast. Mijn moeder heeft een luisterend oor wanneer nodig en zegt even niets wanneer ze ziet dat ik het druk heb.

Dat en nog honderd andere dingen maken dat ook ik een moeder van goud heb en dat laat ik haar graag deze Moederdag weten! Dank u lieve mama.

Nella

De Westfriese Beurs in Oosterblokker: uw marktplaats om de hoek waar de inbrenger tot 60 procent van de opbrengst krijgt. Al 30 jaar lang het adres voor het kopen en verkopen van meubelen en we maken er zoveel verhalen mee dat we ze graag willen delen.