Afbeelding
(Foto: Roxanne Hellevoort)

Het Park deze Week

HOORN - Het publiek krijgt een belangrijke fysieke rol in 'Weltschmerz', de debuutvoorstelling van Anne & Lisa. De jonge vrouwen geven de eerste rij decorstukken om vast te houden, leggen een peperkoekwaslijn aan langs omhooggestoken armen, en vragen iemand het podium op te lopen om een beertje te komen knuffelen. Daar durven ze best wat tijd voor te nemen. Komt er niemand helpen, dan gaan ze niet verder. Zo is de voorstelling niet alleen spannend voor de bezoekers, maar ook voor Anne & Lisa.

Anne & Lisa laten in deze voorstelling spannende glimpen zien van waar toekomstige voorstellingen naartoe zouden kunnen gaan. Hun absurdisme blijkt in een paar scènes griezelig goed te passen bij maatschappelijke ontwikkelingen.

Schouwburg Het Park geeft twee maal twee kaarten weg voor deze voorstelling op zaterdag 1 juni om 20.30 uur. Stuur een e-mail voorzien van naam en adresgegevens naar winactie@hetpark.nl . Vermeld in het onderwerp regel: 'Park-actie Anne & Lisa'. Reageer uiterlijk 21 mei. De winnaars ontvangen een reactie per mail. Kijk voor het volledige theaterprogramma op www.hetpark.nl