M.M. Metamorphosis laat ideeën zien op het gebied van behang, vloeren en gordijnen.
M.M. Metamorphosis laat ideeën zien op het gebied van behang, vloeren en gordijnen. (Foto: aangeleverd)

M.M. Metamorphosis Zomer Open Dagen

SLOOTDORP - M.M. Metamorphosis houdt donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 juni de Zomer Open Dagen. Nieuwsgierig? Bekijk de webshop op www.mm-metamorphosis.nl of kom naar de open dagen bij M.M. Metamorphosis aan de Schelpenbolweg 6 in Slootdorp.

Laat de zomer beginnen met Metamorphosis! Hoe leuk is het om de vakantiesfeer in huis te verwerken? M.M. Metamorphosis laat ideeën zien op het gebied van behang, vloeren en gordijnen. Medewerkers kunnen de klant thuis of in de showroom helpen bij de indeling van het huis. Maak een afspraak en M.M. Metamorphosis zorgt voor een passend plan voor bijvoorbeeld de tuin, woonkamer of het kantoor waarin alle wensen verwerkt worden. De vertrekken worden ook voorzien van plantaardige arrangementen met potten en eventueel planten voor in huis en de tuin.

Het advies is bij M.M. Metamorphosis is gratis bij afname van producten. Meer informatie of een afspraak maken? Bel met Marjolein: 06-10080571. E-mail: marjolein.m@tiscali.nl. Kijk ook op www.mm-metamorphosis.nl.