Teamleiders Frank Prins (Zuidoostbeemster), Edward Lutte (Uitgeest) en Joost Greeuw (Winkel).
Teamleiders Frank Prins (Zuidoostbeemster), Edward Lutte (Uitgeest) en Joost Greeuw (Winkel). (Foto: aangeleverd)

Spaansen brengt tuinwensen tot leven

REGIO - Met ruim vijftig jaar ervaring en drie vestigingen is familiebedrijf Spaansen niet meer weg te denken uit de Noord-Hollandse bestratingsmarkt. Grondlegger Bertus Spaansen begon met het vervoeren van groente en fruit, maar de handel in zand, grind en tegels nam langzaam de overhand. In 1968 start Spaansen Handelsonderneming B.V., inmiddels bekend als Spaansen Tuin en Bestrating.

Ontvang een gratis barbecue op tweede pinksterdag

Spaansen is toonaangevend op alles wat met tuin- en terrasverharding te maken heeft. Op de grote showterrassen in Winkel, Uitgeest en Zuidoostbeemster staan alle materialen overzichtelijk opgesteld. Van onderhoudsarme keramische tegels, betontegels met print tot rustieke klinkers van duurzame klei. Ook voor tuinhout, blokhutten en overkappingen zijn klanten welkom. De medewerkers geven graag deskundig advies. Alles om de tuinwensen tot leven te brengen.

Beste materialen

Naast de particulier is ook de professional van harte welkom. Spaansen Tuin en Bestrating heeft een uitgebreide voorraad, waardoor de hovenier snel weer verder kan met doen waar ze goed in zijn: het creƫren van de mooiste tuinen en terrassen met de beste materialen.

Klaar voor de zomer

Zelf de materialen zien, voelen en ervaren is zeer belangrijk voor een optimale tuinbeleving. Spaansen biedt de klant hier op tweede pinksterdag - maandag 10 juni - volop gelegenheid voor. Deze dag opent Spaansen de deuren van 10.00 tot 16.00 uur. Wie op tweede pinksterdag een bestelling plaatst boven de 1250 euro, ontvangt een luxe barbecue die in iedere tuin past. In combinatie met een nieuw terras en/of nieuwe schutting is de klant zo helemaal klaar voor de zomer! Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Adressen: Klein Dorregeest 13a in Uitgeest, Zandwikke 14 in Winkel en Purmerenderweg 43 in Zuidoostbeemster. Meer informatie: www.spaansen.nl.