Betrokken Stadsfeesten-festivalgangers krijgen een polsbandje cadeau.
Betrokken Stadsfeesten-festivalgangers krijgen een polsbandje cadeau. (Foto: aangeleverd)

Festival-polsbandjes voor donateurs

HOORN - De Hoornse Stadsfeesten introduceert iets nieuws: het festivalbandje. Donateurs steunen de Stadsfeesten en door het festivalbandje is duidelijk te zien wie het festival een warm hart toedraagt. En dus krijgt de betrokken Hoornse Stadsfeesten-festivalganger dit bandje cadeau.

Met de introductie van de Stadspas konden bezoekers financieel een bijdrage leveren. Mede daardoor kan de organisatie vandaag de dag nog steeds de Hoornse Stadsfeesten organiseren. De Stadspas wordt niet meer verstrekt. De Stadsfeesten kunnen dit jaar gesteund worden door donateurs. Voor tien euro kunnen geïnteresseerden onderdeel zijn van het festival en krijgen zij een te gek weekend. Wie de Stadsfeesten een warm hart toedraagt, kan nu donateur worden. Alle donateurs krijgen dus een festivalbandje, de programmafolder en - op vertoon van het polsbandje - gratis toegang tot de festivaltoiletten.

Maak tien euro over aan Stichting Hoornse Stadsfeesten, onder vermelding van #sameniszoveelleuker. Rekeningnummer: NL37RABO0329769901, t.n.v. Stichting Hoornse Stadsfeesten. Het festivalbandje is tijdens de Stadsfeesten op te halen bij de centrale post op het Kerkplein.